Shurna celebra el bon moment però toca de peus a terra

0
3


L´Andorra ja torna a entrenar per mantenir la inspiració. Els cent punts de dissabte, amb els dotze jugadors anotant, parlen del bon moment de l´equip. John Shurna va exercir de líder. Els triples que abans no entraven ara sí que ho fan.

“M´agradaria tenir una resposta, però no. Intento treballar cada dia, anar millorant. I és genial que els meus companys em tinguin confiança. Només vull ajudar l´equip a guanyar, ajudar que millorem el nostre joc com hem fet els darrers dos mesos”, assegura Shurna. La bona feina de l’aler pivot i els seus companys han dut l’Andorra a una molt bona situació, però el d’Illinois creu que cal tocar de peus a terra.I d’aquí a dues setmanes s’hauran visitat dues pistes. “Tothom està molt a prop. Arriben partits difícils i hem d´estar centrats. Ara estem en molt bona posició però en dues setmanes pot ser completament diferent”, recorda. “Baskonia està jugant el millor bàsquet a Europa en aquest moment i ens va guanyar aquí en un partit ajustat. Burgos ens va guanyar amb molta facilitat aquí i a casa juguen molt bé també. Crec que seran dos partits difícils”, adverteix.

Vitòria i Burgos posaran a prova la solidesa del MoraBanc. La setmana ha arrencat amb dos homes que arrossegaven problemes musculars, Jaime Fernández i Landing Sanè, a la pista. Bones notícies per al tram decisiu de la temporada.

Informa: David DomingoSource link